Antena Meniu Search
x

Foto Un şobolan, printre rafturile Mega Image Domenii, din sectorul 1 al Capitalei. Ce au găsit cei de la ANPC în magazin

Şobolan la Mega Image Domenii, în sectorul 1 al Capitalei. Imaginile cu rozătoarea printre rafturile magazinului au ajuns pe internet, iar inspectorii ANPC au făcut controale pentru a verifica informaţia. În urma inspecţiei, s-a făcut curăţenie generală, dezinsecţie şi deratizare, iar produsele afectate au fost retrase de la vânzare. Zona de bake-off din magazinul Mega Image rămâne în continuare închisă.

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 16:04

Un şobolan a fost surprins în magazinul Mega Image Domenii, iar comisarii ANPC au făcut verificări. S-a făcut curăţenie generală, dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, iar zona de bake-off rămâne deocamdată închisă.

Şobolan la Mega Image Domenii

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini referitoare la prezenţa unei rozătoare în interiorul magazinului Mega Image Domenii, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor din sectorul 1 al Capitalei a verificat informaţia. Aceasta s-a dovedit reală”, a transmis, luni, ANPC.

Sursa citată a precizat că magazinul a făcut curăţenie generală, a realizat o operaţiune de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare şi a retras de la vânzare produsele afectate, acestea urmând să fie distruse.

”De altfel zona de bake-off, din magazin, va ramâne închisă până la finalizarea acestor operaţiuni şi, de asemenea, tăietorul de pâine a fost oprit de la funcţionare pentru igienizare”, a mai transmis ANPC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un şobolan, printre rafturile Mega Image Domenii, din sectorul 1 al Capitalei. Ce au găsit cei de la ANPC în magazin