Antena Meniu Search
x

Şobolani filmaţi cum intră şi ies pe geamul unei locuinţe din Dorobanţi. "Proprietarul mai trăiește sau l-au mâncat?"

După imaginile cu un şobolan uriaş care s-a plimbat în weekend chiar prin faţa Guvernului.  Aseară, un alt episod revoltător a fost surprins. Pe Dorobanţi, în buricul târgului, mai mulţi şobolani intrau şi ieşeau pe geamul unei locuinţe aflate la parterul unui bloc.  Autorităţile ne spun că niciun oraş din lume nu poate scăpa de problema şobolanilor.  

de Redactia Observator

la 20.04.2022, 15:46

Vezi și

Pe Calea Dorobanţi, din Capitală  un alt tablou dezolant. Mai mulţi şobolani intră şi ies pe geamul unui apartament aflat la parterul unui bloc de parcă ei sunt proprietari acolo. Este neclar dacă este vorba de un apartament sau de o uscătorie sau spaţiu de depozitare. Imaginile ne-au fost trimise de un telespectator revoltat, pe Fii Observator

Conducerea Companiei Municipale Eco Igienizare spune că există un dispecerat non stop la care se pot face reclamaţii punctuale, astfel încât să poată interveni fix acolo unde bucureştenii sesizează prezenţa rozătoarelor. 

În weekend, un alt şobolan a fost filmat traversând intersecţia din faţa Guvernului. După ce a reuşit să scape de sub roţile maşinilor din trafic, rozătoarea s-a strecurat prin faţa a doi trecători. Cei care au văzut imaginile au rămas uluiţi de dimensiunile şobolanului. 

Chiar dacă se declară oripilaţi de imagini, românii care au vizionat scenele spun că nici Parisul sau Roma nu au scăpat de şobolani.

Pe acelaşi subiect

"A fost cineva la ușa apartamentului respectiv? Să verifice ce se întâmplă înăuntru?", a comentat Totolici Gabriela pe pagina de Facebook a Observator"Proprietarul mai trăiește sau l-au mâncat?", întreabă mai în glumă, mai în serios Cristian Mircea Vancea. "Este de plâns, ăia merg în tot cartierul. Dați afară în șuturi cei din administrație!", a reacționat Giovanni Preda.

"Dacă trimit eu un filmuleț cu șobolanii din Paris... fug aia din București!" ne-a scris Ionuţ Pirjol. "Sunt mici, să vedeți în Italia, e plin!", a reacţionat şi Gena Manole.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Şobolani filmaţi cum intră şi ies pe geamul unei locuinţe din Dorobanţi. "Proprietarul mai trăiește sau l-au mâncat?"