Antena Meniu Search
x

Un şofer a fost la un pas de tragedie pe un drum din Mureş. Un TIR plin cu cauciucuri s-a răsturnat pe şosea în faţa maşinii sale

Un bărbat din Târgu Mureş şi-a văzut moartea cu ochii după ce, din sens opus, un TIR a intrat în balans şi s-a răsturnat pe şosea în faţa maşinii sale. Doar norocul a făcut ca şoferul autoturismului să scape nevătămat. Din spate, a fost lovit de un alt TIR care n-a mai putut frâna la timp, iar maşina putea fi prinsă ca într-o menghină între cei doi mastodonţi.

de Redactia Observator

la 04.10.2022, 08:49

Vezi și

Accidentul a avut loc pe Drumul European 60, în localitatea Ţigmandru, din judeţul Mureş. Şoferul de TIR, din Sălaj, ar fi circulat cu viteză. Şoseaua era umedă, aşa că la un moment dat a pierdut controlul volanului, mastodontul a intrat în balans şi s-a răsturnat pe şosea fix în faţa unei maşini ce venea din sens opus.

Şoferul autoturismului a frânat în ultimul moment şi a reuşit să evite impactul, dar a fost acroşat din spate de un alt TIR, înmatriculat în Polonia. 

Martor: Şoferul nu are nicio problemă, e dus la SMURD, dar e conştient. 

Reporter: A încercat să evite?

Pe acelaşi subiect

Martor: Exact. Maşina aia care s-a răsturnat a intrat în balans, el a văzut, a pus frână şi cel de Polonia a intrat în el. 

TIR-ul din Sălaj era încărcat cu anvelope. Şoferul acestuia a suferit răni grave şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital. Tot acolo a ajuns şi şoferul maşinii, care a suferit mai multe leziuni.

Tragedie evitată în ultimul moment

Ștefan Nicolae, ISU Mureş: Accidentul s-a soldat cu două victime. O victimă de cod roşu care a fost preluată de elicopter şi o victimă de cod galben care a fost preluată de ambulanţă şi duse amândouă la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Mureş. 

Ștefan Nicolae, ISU Mureş: Intervenţia nu a fost dificilă întrucât persoana de cod roşu era încarcerată, dar s-a putut scoate prin parbriz. Cealaltă persoană s-a autoevacuat din autoturism. 

Traficul a fost blocat complet în zonă zeci de minute, timp în care poliţiştii au desfăşurat cercetarea de la faţa locului. Aceştia au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs întregul eveniment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un şofer a fost la un pas de tragedie pe un drum din Mureş. Un TIR plin cu cauciucuri s-a răsturnat pe şosea în faţa maşinii sale