Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Manevră teribilistă a unui şofer de TIR: a vrut să întoarcă pe contrasens, pe autostrada Soarelui. Cum a fost evitată o tragedie

Inconştienţa unui şofer profesionist putea duce la un accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Individul a decis să întoarcă mastodontul pe care îl conducea şi să se întoarcă pe contrasens, pe întuneric.

De Redactia Observator la 24.01.2023, 08:20
Vezi și

Manevra şocantă a fost surprinsă de camera de bord a unei alte maşini. Pe imagini se poate observa cum şoferul opreşte nejustificat şi întoarce camionul pe cele două benzi, blocând circulaţia celorlalte maşini. 

Din fericire, şoferii au fost atenţi, au redus viteza la timp şi nu a avut loc nicio tragedie. După ce şi-a întors camionul, bărbatul a mers pe contrasens, pe banda de urgenţă, până la prima ieşire de pe autostradă, probabil şi cea pe care a ratat-o şi l-a împins să facă manevra necugetată. Acum, şoferul riscă să rămână fără permis şi să se aleagă cu o amendă usturătoare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Manevră teribilistă a unui şofer de TIR: a vrut să întoarcă pe contrasens, pe autostrada Soarelui. Cum a fost evitată o tragedie