Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un șofer a uitat să acorde prioritate și s-a înfipt cu Chryslerul într-un autobuz, în Maramureș. Cinci persoane, la spital

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă pe o şosea din Maramureş. Un autobuz şi un autoturism s-au ciocnit. Cinci persoane au fost rănite.

de Simona Vasiac

la 25.08.2024 , 14:29

Accidentul ar fi avut loc pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul autoturismului, în care se mai afla un pasager pe locul din dreapta, nu a acordat prioritate microbuzului în care se aflau opt persoane. 

Accident cu un Porsche și un autobuz

În urma accidentului, cinci persoane au fost transportate de urgență la Spitalul Județean din Baia Mare, iar medicii spun că starea lor de sănătate este în afara oricărui pericol. La fața locului au fost dirijate mai multe ambulanțe, având în vedere numărul mare de răniți. 

Vezi și

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs accidentul. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în amblele situații. 

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Un șofer a uitat să acorde prioritate și s-a înfipt cu Chryslerul într-un autobuz, în Maramureș. Cinci persoane, la spital