Antena Meniu Search
x

Video Un şofer a zburat la propriu prin parbrizul maşinii, pe un drum din Vaslui. Băiatul de 18 ani a scăpat ca prin minune doar cu câteva zgârieturi

Un tânăr de 18 ani din comuna Banca, judeţul Vaslui a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce a fost proiectat prin parbrizul maşinii. Atenţie vă avertizăm că urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 11:58

Vezi și

Totul s-a întâmplat pe un drum european din comuna Zorleni, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat de mai multe ori cu maşina şi a zburat la propriu prin parbriz. 

Şoferul a scăpat miraculos doar cu câteva zgârieturi

Tânărul a scăpat ca prin minune doar cu câteva zgârieturi. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de poliţişti, iar rezultatul a ieşit negativ. 

"Astăzi, 5 februarie 2024, ora 08.18, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe drumul european DE 581, în comuna Zorleni, județul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia a fost vătămată o persoană. 

În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au stabilit că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un tânăr de 18 ani din comuna Banca, județul Vaslui, care se deplasa din direcția Vaslui către Barlad, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Șoferul a fost proiectat în afară autoturismului și a fost vătămat corporal, fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind negativ", au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un şofer a zburat la propriu prin parbrizul maşinii, pe un drum din Vaslui. Băiatul de 18 ani a scăpat ca prin minune doar cu câteva zgârieturi