Antena Meniu Search
x

Un şofer băut din Timiş, care a părăsit locul accidentului, a fost reclamat chiar de pasagera sa

Un șofer băut din judeţul Timiş a părăsit locul accidentului pe care l-a produs şi a fost reclamat la Poliție, chiar de pasagera din mașina pe care o conducea. Bărbatul a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un canal, iar victima, în vârstă de de 19 ani, a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 13:40

Accident Timiş
Poliţiştii au fost apelaţi de pasagera din maşina bărbatului - Inquam Photos

Potrivit Poliției, duminică, în jurul orei 01:00, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în calitate de pasager, a fost victima unui accident rutier pe DJ588 A, în localitatea Berecuța. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că la ieșirea din localitate, șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit șoseaua și s-a oprit într-un canal. Ulterior, el a părăsit locul accidentului fără încuviințarea Poliției.

Victima, o tănără în vârstă de 19 ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, șoferul, în vârstă 34 de ani, a fost depistat la un imobil din localitatea Berecuța.

Ce infracţiuni a săvârşit şoferul

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat prelevarea mostrelor biologice.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de "vătămare corporală din culpă", "părăsirea locului accidentului fără încuvințarea organelor de poliție" și "refuzul de prelevare mostre biologice", au precizat polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer băut din Timiş, care a părăsit locul accidentului, a fost reclamat chiar de pasagera sa