Antena Meniu Search
x

Video Un șofer de 23 de ani a murit, după ce a plonjat cu TIR-ul într-o prăpastie adâncă de 20m. Tânărul își serbase, joi, ziua de naștere

Accident grav, cu puţin timp în urmă, în judeţul Constanţa.  Un TIR încărcat cu grâu, care se încadrase în sensul giratoriu de la Agigea a părăsit suprafaţa de drum şi a sărit peste parapete.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 08:35

Vezi și

S-a întâmplat la cinci dimineaţa. În urma impactului cu solul, şoferul de 23 de ani a rămas încarcerat. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje SMURD, precum şi agenţi de la Rutieră.

Şoferul a fost scos în cele din urmă, însă viaţa lui nu a mai putut fi salvată. 

Tânărul îşi serbase ieri ziua de naştere

"În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 - dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța). În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri.  În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată în comunicatul poliţiei din Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un șofer de 23 de ani a murit, după ce a plonjat cu TIR-ul într-o prăpastie adâncă de 20m. Tânărul își serbase, joi, ziua de naștere