Meniu
Search
x

Foto Un șofer de TIR a ars de viu, în Hunedoara, după ce a rupt un cap de pod. Martorii n-au putut face nimic pentru el

Un TIR a ieşit de pe şosea, pe DN 66, în judeţul Hunedoara, după care a rupt un cap de pod şi a ajuns în şanţ, unde a luat foc. Şoferul a rămas încarcerat şi, din cauza incendiului de amploare, nimeni din cei aflaţi în zonă nu a putut interveni pentru a-l ajuta, el fiind găsit carbonizat.

De Redactia Observator la 10.09.2021, 16:17

Accidentul rutier s-a produs pe DN 66 Petroşani-Haţeg, la ieşire din localitatea Ohaba de sub Piatră, judeţul Hunedoara, unde un camion de 7,5 tone a ieşit în decor, a rupt un cap de pod, după care a fost proiectat în şanţ. "Şoferul a rămas încarcerat în cabină. După impact, autocamionul a luat foc şi datorită violenţei incendiului nimeni din apropiere nu a mai putut interveni să-l ajute pe şofer. La sosirea echipajelor specializate, incendiul se manifesta generalizat, conducătorul auto fiind găsit carbonizat în interiorul cabinei", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara. Autocamionul nu transporta marfă, fiind gol. Traficul rutier pe DN 66 a fost blocat timp de aproximativ o oră în urma accidentului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un șofer de TIR a ars de viu, în Hunedoara, după ce a rupt un cap de pod. Martorii n-au putut face nimic pentru el

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman