Antena Meniu Search
x

Video Un şofer din Cluj a încercat să facă schimb de locuri cu fratele său, ca să nu fie prins beat la volan. Ajunsese cu maşina în pereţii unei case

Un şofer beat a intrat cu maşina într-o casă în judeţul Cluj. Isprava tânărului de 25 de ani nu se opreşte însă aici. În speranţa că nu va fi tras la răspundere, tânărul a schimbat locul de la volan cu fratele său şi s-a făcut nevăzut. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 22.05.2023, 13:32

Vezi și

Şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iniţial s-a izbit de un stâlp de lemn, iar mai apoi de pereţii unei locuinţe. La scurt timp, la faţa locului a venit o altă maşină condusă de o femeie. Bărbatul s-a dat jos din maşina cu care provocase accidentul, a urcat alături de femeie şi s-a făcut nevăzut.

Femeia s-a întors la locul accidentului cu un alt bărbat despre care martorii accidentului spun că era fratele şoferului. În cele din urmă, şoferul adevărat a fost identificat de oamenii legii, iar testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un şofer din Cluj a încercat să facă schimb de locuri cu fratele său, ca să nu fie prins beat la volan. Ajunsese cu maşina în pereţii unei case