Antena Meniu Search
x

Video Un şofer din Galaţi a dus maşina la fier vechi, iar a doua zi s-a trezit cu poliţia la uşă şi trimis în arest

Caz incredibil în Galaţi. Un bărbat care a lovit cu maşina un pieton, a fugit de la locul accidentului şi şi-a dus autoturismul la fier vechi. Credea că astfel nu va fi găsit dar s-a înşelat. Este cercetat acum pentru vătămare corporală şi a fost arestat. Victima sa se află în stare gravă la spital.

de Adrian Obreja

la 26.01.2023, 19:48

Vezi și

Accidentul s-a petrecut sâmbătă pe o stradă din apropierea Grădinii Botanice din Galaţi. Un bărbat de 83 de ani a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost lovit. Şoferul, de 23 de ani, nu a oprit şi a fugit de la locul accidentului. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Deşi există o trecere de pietoni aici, în zonă, bărbatul a fost lovit în timp ce traversa neregulamentar, iar şoferul nici măcar nu a frânat după impact.

În urmă cu două zile, conducătorul auto vinovat şi proprietarul maşinii ajung la un centru de fier vechi. După câteva minute de aşteptare, un angajat vine să verifice şi să evalueze autoturismul. Totul a fost suprins de camerele de supraveghere. 

Angajat centru: Deci capota nu a avut nimic. D-asta nu am avut niciun fel de suspiciuni. Deci parbrizul a fost sudat, dar sunt acum care vin cu parbrizele sudate. Da ce a avut el aici probabil a avut să acopere, probabil a dat cu nişte vopsea. 

Pe acelaşi subiect

După negocieri, afacerea este încheiată.

Şoferul vinovat a crezut că va scăpa basma curată

Angajat centru: Ei au venit mai mulţi inşi atunci, pentru că el nu avea drept de vânzare. Noi nu cumpărăm maşinile decât de la proprietarul de drept. Pe noi ne-a sunat că vrea să o aducă la dezmembrări. A venit proprietarul de drept cu altă maşină şi proprietarul de drept a vândut-o. 

Şoferul vinovat a crezut că astfel va scăpa basma curată. Dar, după numai o zi, s-a trezit cu poliţia la uşă. 

Ciprian Stoica, pdc IPJ Galaţi: A fost depistat şi autoturismul implicat în acest eveniment, fiind găsit la un centru de fier vechi. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Judecătorii au emis, deja, mandat de arestare preventivă, iar şoferul de 23 de ani a fost introdus în Arestul Poliţiei Galaţi. 

Pe numele bărbatului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Bătrânul lovit este în continuare la Terapie Intensivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un şofer din Galaţi a dus maşina la fier vechi, iar a doua zi s-a trezit cu poliţia la uşă şi trimis în arest