Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer din Săvineşti a intrat cu maşina într-un stâlp, izbit de o şoferiţă care n-a acordat prioritate. Omul a smuls şi o cruce

Accident rutier în comuna Săvinești. Un autoturism în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de electricitate, după ce a fost lovit de o şoferiţă care nu a acordat prioritate.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 11:24

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orelor 08:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 15, în localitatea Săvinești. 

Accident cu două victime în Săvineşti

"În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Roznov, conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Săvinești, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, care pentru a evita impactul, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate", transmit autorităţile.   

Articolul continuă după reclamă

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului, din Piatra-Neamț, care a fost transportat la o unitate medicală. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Un şofer din Săvineşti a intrat cu maşina într-un stâlp, izbit de o şoferiţă care n-a acordat prioritate. Omul a smuls şi o cruce