Antena Meniu Search
x

Video Un șofer drogat a spulberat pe trecere o mamă și pe fetița ei de 7 ani. Accident teribil în Ploiești

Un şofer de 24 de ani, care s-a urcat sub influenţa substanţelor halucinogene la volan, a lovit în plin o femeie şi pe fiica acesteia, de doar 7 ani, pe o trecere de pietoni din Ploieşti. Tânărul a pătruns pe linia de tramvai şi, în dreptul unui scuar, pe unde nu avea voie să treacă, a produs accidentul. Victimele sunt internate în spital, iar pe numele şoferului a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

de Cristi Georgescu

la 20.03.2023, 08:47

Vezi și

Accidentul s-a petrecut în zona de nord a oraşului Ploieşti.

Cristi Georgescu, reporter Observator: Tânărul de 24 de ani a pătruns pe linia de tramvai, în dreptul acestui scuar, unde nu avea voie. Chiar pe această trecere de pietoni a surprins-o pe femeia de 39 de ani şi pe fiica acesteia de 7 ani.

Femeia, rămasă pe asfalt, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Violeta Tănase, şef UPU Ploieşti: Mama, în vârstă de 39 de ani, prezenta traumatisme la nivel toracic, la nivelul membrelor. În urma investigaţiilor s-a dovedit că avea o fractură la nivelul cotului şi la nivelul gleznei şi a rămas internată.

Pe acelaşi subiect

Control judiciar pentru șoferul de 24 de ani

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat pe şoferul de 24 de ani cu aparatul DrugTest.

Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt IJP Prahova: Întrucât la testarea tânărului cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism şi totodată având în vedere întreg materialul  probatoriu administrat, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ieri, şoferul vinovat pentru producerea accidentului a fost dus în faţa procurorilor, care au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un șofer drogat a spulberat pe trecere o mamă și pe fetița ei de 7 ani. Accident teribil în Ploiești