Antena Meniu Search
x

Video "Vai, mamă!" Filmul tragediei în care Cristian, un director de şcoală din Tecuci, a ales să se sinucidă pe Drumul Morţii E 85. A aşteptat clipa fatală

O tragedie anunţată şi nimeni nu a oprit-o! Un director de şcoală din Tecuci a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un TIR care circula regulamentar. Printr-un mesaj, bărbatul şi-a anunţat gestul, dar nu a fost crezut. Deşi în urmă cu un an, a mai avut o tentativă de sinucidere, tânărul de 37 de ani era în continuare la conducerea unei şcoli gimnaziale. Contactaţi de reporterii Observator, reprezentaţii Inspectoratului Şcolar Galaţi, au transmis că nu comentează cazul. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

de Adrian Obreja

la 18.03.2023, 19:29

Vezi și

"Vai, mamă!" 

Un impact nimicitor! Cristian nu a avut nicio şansă. Tânărul de 37 de ani, director de şcoală gimnazială în Tecuci, ar fi intrat intenţionat cu maşina pe contrasens. 

 A aşteptat clipa fatală 

Ar fi pândit momentul pe drumul european E85, cunoscut ca şoseaua morţii. Manevra fatală a făcut-o în comuna Pufești, când din faţă veneau două tiruri înmatriculate în Turcia. Primul şofer l-a lovit în plin.  Al doilea, ca să evite impactul, a tras brusc de volan şi s-a răsturnat în şanţ. Cristian a murit pe loc. 

Pe acelaşi subiect

Luci Costin, primar Tecuci: A fost un profesor bun, iubit de către copii şi un foarte bun director.

Cristian: Dragul meu băiat, te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat şi acum o fac definitiv (...) tati o să te vegheze de sus, de la îngeri.

În urmă cu un an, tânărul a postat pe Facebook un mesaj de adio. 

Prieteni: "Vă implor, ajutaţi-ne să îl găsim pe Cristi".

Atunci, prietenii au făcut apeluri disperate ca să-l găsească. Bărbatul ar fi fost prins de poliţişti chiar în timp ce încerca să-şi pună capăt zilelor pe barajul de la Movileni. Ulterior, a negat că ar fi scris mesajul de adio şi a spus că telefonul îi fusese furat şi altcineva a scris în locul lui. Acum, scenariul s-a repetat. Printr-un mesaj pe Whatsapp, şi-a anunţat fosta soţie ce are de gând. 

Cristian: Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi, vei afla că am făcut accident cu un TIR (...) Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva... Nu m-am împăcat niciodată cu asta.

Cristian era măcinat de vină. Şi-a abandonat soţia şi copilul pentru o altă femeie cu care s-a căsătorit, dar relaţia nu a mers. 

Vecină: A suferit mult. Îl vedeam mai mereu cu copilul. Foarte bun om a fost, nu ştiu ce s-a întâmplat.

Vecin: Un profesor deosebit. A fost dirigintele copilului meu. A lăsat un bilet de adio. 

Keren Rosner, psiholog: Orice ameninţare de sinucidere trebuie luată în serios. De foarte multe ori, ameninţările ascund foarte multă suferinţă, frustrare, dar de multe ori chiar sunt situaţii mai grave, când ascund o depresie profundă care trebuie neapărat tratată. Ajutorul principal trebuie să vină din partea specialistului.

Printr-o postare pe Facebook, Inspectoratul Şcolar Galaţi şi-a prezentat condoleanţele, Contactaţi de Observator, reprezentanţii ISJ au refuzat să comenteze situaţia, dar şi dacă directorul era apt pentru funcţia de conducere pe care a deţinut-o. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Vai, mamă!" Filmul tragediei în care Cristian, un director de şcoală din Tecuci, a ales să se sinucidă pe Drumul Morţii E 85. A aşteptat clipa fatală