Antena Meniu Search
x

Tânărul care a lovit un autobuz şi a intrat cu maşina în magazinul de pompe funebre din Buzău era şofer profesionist

Un autobuz a fost spulberat de o maşină condusă, se pare cu mare viteză, de un tânăr din Buzău. Putea fi o tragedie.

Vezi și

Un autobuz a fost spulberat de o maşină condusă, se pare cu mare viteză, de un tânăr din Buzău. Putea fi o tragedie. Camerele de supraveghere au surprins impactul. Singurul noroc a fost că era seară, iar în mijlocul de transport nu erau mulţi oameni. Însă, în autoturism, doi pasageri minori au fost răniţi.

Era ora nouă seara, în centrul oraşului Buzău.  Şoferul autobuzului abia plecase din staţie şi nu avea viteză. Însă, nu a apucat nici măcar să vadă maşina care a intrat în el ca o săgeată. 

Avea un singur călător în mijlocul de transport în comun. Şoferul vitezoman are 25 de ani şi era reponsabil pentru viaţa pasagerilor. Prietenii lui de 16, respectiv 17 ani. Au fost duşi cu toţii la spital. Din fericire, rănile nu sunt grave. 

Cu câteva minute înainte de impact, tânărul şofer a fost văzut gonind prin oraş. După ce a a lovit autobuzul, l-a proiectat în zidul unui magazin de servicii funerare.

Culmea, şi tânărul acuzat acum de vătămare corporală din culpă este şofer profesionist. Conduce camioane. Poliţiştii aşteaptă rezultatul testelor de sânge pentru a vedea dacă consumase alcool sau substanţe interzise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânărul care a lovit un autobuz şi a intrat cu maşina în magazinul de pompe funebre din Buzău era şofer profesionist