Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a dat buzna peste o femeie într-o cameră de hotel din Cluj şi a violat-o în timp ce făcea duş. Coşmarul a durat două ore

Incident grav într-un hotel din Cluj-Napoca. O femeie care era cazată acolo ar fi fost violată în camera de hotel. Femeia care venise din Spania ar fi fost atacată de un necunoscut în timp ce făcea duş.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 18.08.2021, 14:55

Vezi și

Potrivit reporterului Observator Alex Prunean, coşmarul femeii a durat două ore, iar agresorul a fost prins de poliţişti după aproape două zile. 

Alex Prunean, reporter Observator: "Violatorul este un tânăr de 25 de ani din Cluj, care, în acest moment, este în arest preventiv. Nimeni nu îşi explică cum a reuşit să treacă acesta de recepţie şi să ajungă până la etajul trei al hotelului, fără să fie luat la întrebări de nimeni. A profitat de faptul că femeia de 49 de ani a lăsat uşa camerei descuiată după ce s-a cazat şi, în timp ce aceasta se afla la duş, a intrat peste ea. A smuls telefonul din peretele camerei, pentru ca femeia să nu poată cere ajutorul la recepţie, iar mai apoi a imobilizat-o şi violat-o. Tot coşmarul ar fi durat mai bine de două ore, iar după ce bărbatul a plecat, femeia a sunat la 112. Misiunea poliţiştilor a fost extrem de dificilă, pentru că în acest hotel nu exista camere de supraveghere. Nici măcar pe holuri. Dar folosindu-se de imaginile suprinse de camerele stradale şi de descrierea făcută de femeie, poliţiştii au reuşit să îl identifice după aproape două zile. Au făcut şi o percheziţie la domiciliul acestuia, unde au găsit hainele pe care bărbatul le-a purtat în seara respectivă, iar mai apoi l-au arestat".

 Administratorii hotelului au deschis acum o anchetă internă, pentru a afla dacă a fost vorba despre o neglijenţă din partea recepţionerului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr a dat buzna peste o femeie într-o cameră de hotel din Cluj şi a violat-o în timp ce făcea duş. Coşmarul a durat două ore