Antena Meniu Search
x

Video "Nici n-am avut curaj să mă dau jos să văd". Trei surori au murit pe loc într-un accident cumplit, la ieșirea din Buzău

Tragedie pe drumul european 85, la ieşirea din Buzău. Trei surori au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi a fost lovită de alt automobil. În accident au mai fost rănite trei persoane care au ajuns la spital. Circulația în zonă a fost blocată mai bine de două ore. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional.
 

de Redactia Observator

la 18.08.2022, 07:53

Vezi și

Trei morţi şi trei răniţi, dintre care unul grav. 

Nenorocirea s-a produs la miezul nopţii, la ieşirea din Municipiul Buzău spre Ploieşti.

Gheorghe Colăcel, Poliția Rutieră Buzău: Un conducător auto, care circula din direcţia Buzău către Bucureşti, a intrat în coliziune cu două autovehicule care circulau din sens opus. 

Bucureșteanul, de 62 de ani, aflat la volan, ar fi pătruns inexplicabil pe contrasens unde a fost lovit de un SUV, condus un buzoian de 49 de ani. 

Pe acelaşi subiect

Maşina a fost lovită violent din lateral. 

Ulterior, SUV-ul a fost izbit de un camion.

Când am ajuns deja era accidentul făcut. Nici n-am avut curaj să mă dau jos să văd ce s-a întâmplat. 

Accident grav în Buzău, trei surori au murit pe loc

În maşina din Bucureşti, care ar fi ajuns de mai multe ori pe contrasens, spun martorii, se aflau, alături de şofer, rănit grav, soţia acestuia, de 55 de ani, şi două surori ale acesteia. Una avea 58 de ani și cealaltă, 53. În celălalt autoturism se afla o familie cu doi copii, din Râmnicu Sărat, care se întorcea din concediu, din Grecia, și mai aveau doar câțiva kilometri până acasă. Mama și fiul au suferit traumatisme minore și au primit îngrijiri medicale la spital. 

Traficul auto în zonă a fost blocat mai bine de două ore, pe ambele sensuri, spre nemulţumirea şoferilor de TIR, care spun că sunt martori la tot mai multe accidente.

Dacă s-ar face drumuri n-ar mai fi nici de-astea atâtea.

Dar nu este zi în care să nu te înjure unul cu turismul să te dai la o parte că se grăbeşte. Flash-uri, nu mai zic, claxoane.

Polițiștii încearcă acum să afle cauza producerii accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Nici n-am avut curaj să mă dau jos să văd". Trei surori au murit pe loc într-un accident cumplit, la ieșirea din Buzău