Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un tânăr beat şi fără permis a făcut praf maşina părinţilor după ce s-a răsturnat în poarta unei case. A ieşit singur dintre fiare

Accident grav în Caraş-Severin. După o noapte de beţie, un tânăr de 18 ani care nu avea permis a luat maşina părinţilor pentru a se întoarce acasă de la o petrecere. Pe drum a pierdut controlul volanului, s-a rostogolit de mai multe ori şi s-a oprit în poarta unei case. Băiatul a scăpat cu viaţă.

de Redactia Observator

la 13.10.2024 , 15:50

Un tânăr de 18 ani din comuna Bozovici, beat și fără permis de conducere, a urcat în autoturismul familiei cu care venise la o petrecere și a plecat spre casă. Acesta a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu mașina și după ce s-a rostogolit de mai multe ori, s-a lovit de un cap de pod și s-a oprit in poarta unei case.

Din fericire, tânărul a scăpat cu viață. Are mai multe lovituri, dar este în viață și a ieșit singur din mașina făcută praf. La controlul polițiștilor cu aparatul etilotest, acestuia i-a ieșit o alcoolemie de 0,65 alcool în aerul expirat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Evenimente » Un tânăr beat şi fără permis a făcut praf maşina părinţilor după ce s-a răsturnat în poarta unei case. A ieşit singur dintre fiare