Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr, căutat în râul Bârzava din Timiş: intrase în apă cu prietenii, la scăldat, dar a dispărut fără urmă

Pompierii s-au mobilizat, duminică seara, pentru a salva viaţa unui tânăr care a fost la scăldat în râul Bârzava, în apropiere de localitatea Sângeorge, judeţul Timiş, alături de alţi trei prieteni. Cei trei intraseră în apă şi când au ieşit nu şi-au mai găsit prietenul.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 19:50

- Profimedia (scop ilustrativ)

”Astăzi, 09.06.2024, în jurul orei 17:30, am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane posibil înecate în râul Bârzava, în localitatea Sângeorge. Au fost alertate Detaşamentele 1 şi 2 Timişoara, Secţia de Pompieri Deta şi Staţia Buziaş, iar la locul evenimentului sunt mobilizaţi 15 pompieri cu cinci bărci, un echipaj SMURD şi două baloane de iluminat”, a transmis ISU Timiş.

În total, patru bărbaţi s-au dus la scăldat în râul Bârzava. Unul dintre ei ar fi rămas pe mal şi nu a mai fost găsit de ceilalţi trei care au intrat în apă.

În sprijin urmează să se deplaseze la locul evenimentului patru scafandri din cadrul ISU Caraş-Severin şi ISU Hunedoara.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr, căutat în râul Bârzava din Timiş: intrase în apă cu prietenii, la scăldat, dar a dispărut fără urmă