Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 19 ani din Ploieşti s-a filmat dansând manele pe capota unei maşini de poliţie

Un tânăr de 19 ani din Ploieşti s-a filmat în timp ce dansează pe manele pe capota unei maşini de poliţie.

de Monica Palade

la 13.12.2022, 13:44

Vezi și

Clipul a fost ulterior urcat pe TikTok şi în scurt timp s-a viralizat, informează Claudiu Loghin. Oamenii legii au reuşit ulterior să îl identifice, iar bărbatul urmează să fie condus la sediul unității de poliție. Din fericire, autospeciala nu a fost avariată în urma „dansului”.

Ce spun poliţiştii

Având în vedere apariția pe o rețea de socializare a unui clip video în care un tânăr se urcă pe capota unei autospeciale de poliție, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autospeciala de poliție este din dotarea Serviciului Județean Poliție Transporturi Prahova.

În baza cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei implicate, ca fiind un tânăr în vârstă de 19 ani din municipiul Ploiești.

Acesta urmează sa fie condus la sediul unității de poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. În urma evenimentului, autospeciala în cauză nu a fost avariată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 19 ani din Ploieşti s-a filmat dansând manele pe capota unei maşini de poliţie