Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr de 20 de ani a murit într-un accident cumplit în Giurgiu. Medicii au încercat în zadar să-l readucă la viaţă

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier.  Evenimentul s-a produs, în această dimineață, între localitațile Hulubești și Călugăreni, din judeţul Giurgiu.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 11:10

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părții carosabile, în pădurea de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ. În sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD. Tânărul a fost gasit în stop cardio-respirator. Imediat, pompierii au început manevrele de resuscitare, acestea fiind continuate de personalul medical al SAJ și SMURD.

În ciuda eforturilor depuse, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.  Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 20 de ani a murit într-un accident cumplit în Giurgiu. Medicii au încercat în zadar să-l readucă la viaţă