Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 21 și-a făcut praf mașina pe un drum din Botoșani. Șoferul a ieșit de pe carosabil, după ce a vrut să evite o căprioară

Un accident s-a produs în Botoșani, după ce un șofer a vrut să evite o căprioară iar maşina a ieşit de pe carosabil, revenind apoi pe şosea. Pompierii au fost anunţaţi în legătură cu producerea accidentului rutier prin sistemul E-Call.

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 15:45

Accident pe un drum din Botoșani. Șoferul a ieșit de pe carosabil, după ce a vrut să evite o căprioară
Accident pe un drum din Botoșani. Șoferul a ieșit de pe carosabil, după ce a vrut să evite o căprioară - ISU Botoșani

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a anunţat că un eveniment rutier produs, sâmbătă seară, pe DN 29 A, între localităţile Horlaceni şi Vârfu Câmpului, a fost anunţat prin sistemul E-Call. Imediat după primirea apelului, la faţa locului au fost trimise două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. 

Accidentul s-a produs după ce șoferul a încercat să evite o căprioară

“Pompierii au constatat că un autoturism în care erau doi tineri, de 21 de ani, era oprit pe partea carosabilă, fiind uşor avariat. Conducătorul auto ar fi vrut să evite o căprioară, a ieşit de pe partea carosabilă, după care a revenit pe şosea. Cei doi tineri s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. Pompierii s-au asigurat că nu există riscul izbucnirii unui incendiu”, a transmis ISU Botoşani. 

Sursa citată a menţionat că în cazul producerii unui accident rutier sistemele eCall generează automat apelarea numărului 112 şi transmiterea către serviciul de urgenţă a informaţiilor relevante pentru localizarea precisă a evenimentului şi pentru intervenţia echipajelor de salvare. Imediat după impact, date precum coordonatele GPS, seria VIN, tipul vehiculului, tipul combustibilului utilizat şi direcţia de mers sunt furnizate de autovehiculele echipate cu eCall.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 și-a făcut praf mașina pe un drum din Botoșani. Șoferul a ieșit de pe carosabil, după ce a vrut să evite o căprioară