Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 24 de ani s-a urcat fără permis la volan și a făcut prăpăd pe o șosea din Dolj. A rănit un bărbat, a lovit două mașini și a fugit de la locul faptei

Un tânăr de 24 de ani a făcut prăpăd pe o șosea din Dolj. S-a urcat fără permis la volan și a lovit două mașini care erau parcate pe marginea drumului. Inconștiența lui a făcut și victime. Un tânăr de 25 de ani, care se afla într-una dintre mașinile lovite, a fost rănit. Bărbatul a fugit apoi de la locul faptei.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 15:52

Vezi și

Fapta tânărului inconștient a ieșit la iveală, după ce bărbatul de 25 de ani care a fost rănit s-a prezentat la spital cu mai multe leziuni la nivelul picioarelor. Inițial, tânărul le-a spus polițiștilor că a suferit în urma unei lovituri cu un obiect metalic, ulterior stabilindu-se că a fost victima unui accident rutier, în comuna Melinești, sat Negoiești. 

 A rănit un om, apoi a fugit de la fața locului.

După cercetările polițiștilor, s-a stablit căun alt tânăr, ăn vârstă de 24 de ani, din comuna Melinești, s-a urcat fără permis la volan și a lovit alte doua mașini care erau parcate. Într-una dintre mașini se afla și bărbatul de 25 e ani care a devenit victimă colaterală. 

După ce a rănit un om și a avariat două mașini, fără să ezite, șoferul de 24 de ani a fugit de la locul accidentului. S-a ascuns pe un câmp, unde a dat jos numerele de înmatriculare de pe mașină, pentru a nu puteai fi găsit de poliție. 

Planului a eșuat însă. După mai multe căutări ale polițiștilor, șoferul a fost găsit, moment în care s-a aflat că acesta nu avea permis de conducere. În urma cercetărilor efectuate și în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași în vederea luării unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 24 de ani s-a urcat fără permis la volan și a făcut prăpăd pe o șosea din Dolj. A rănit un bărbat, a lovit două mașini și a fugit de la locul faptei