Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 28 de ani s-a urcat drogat şi fără permis la volan şi a distrus două maşini, pe o stradă din Focşani

Un tânăr de 28 de ani este cercetat de poliţişti după ce s-a urcat la volan sub influenţa substanţelor psihoactive şi a avariat două maşini staţionate pe o stradă din municipiul Focşani, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 14:50

- Inquam Photos

Bărbatul figura în evidenţele poliţiei ca având permisul de conducere reţinut.

"La data de 19 aprilie, ora 17,00, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au fost sesizaţi prin 112 cu privire la avarierea a două autoturisme ce se aflau staţionate pe strada Aleea 1 Iunie din municipiul Focşani. La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto, care a părăsit locul producerii evenimentului, a fost depistat într-o parcare din municipiul Focşani. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 28 de ani, posedă un permis de conducere care figurează însă ca fiind reţinut. Întrucât bărbatul avea un comportament specific consumatorilor de substanţe psihoactive, acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea efectuării unui test preliminar privind consumul de substanţe psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv pentru rubricile BZO şi TCA", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Bărbatului i-au fost preluate ulterior probe biologice, în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 28 de ani s-a urcat drogat şi fără permis la volan şi a distrus două maşini, pe o stradă din Focşani