Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Brăila, reţinut abia după ce a comis al treilea jaf. Suma totală pe care a reuşit s-o fure

Unelte de pescuit, tigări, alcool şi bani. Asta a furat un tânăr de 26 de ani, prins abia după al treilea jaf. El a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila - Biroul Investigaţii Criminale, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de furt calificat, informează, marţi, IPJ.

de Redactia Observator

la 20.12.2022, 15:22

Poliţie
Tânăr reţinut după ce a comis trei infracţiuni de furt calificat - Arhivă

În fapt, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, tânărul ar fi pătruns, prin ruperea lacătului de acces, în incinta unui garaj situat în zona unor blocuri din municipiul Brăila, de unde ar fi sustras mai multe unelte de pescuit şi scule în valoare de 5.000 de lei.

De asemenea, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie, tânărul ar fi pătruns, prin forţarea uşii de acces, în incinta unui magazin alimentar de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras ţigări, sticle cu băuturi alcoolice, suma de 30 de lei şi dispozitivul de înregistrare al camerelor de supraveghere, creând un prejudiciu în valoare de 9.700 de lei, potrivit Agerpres.

În noaptea de 29 spre noiembrie, acesta ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite într-un alt magazin alimentar de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras ţigări şi suma de 200 de lei, creând un prejudiciu în valoare de 5.460 de lei.

În continuare se efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Brăila, reţinut abia după ce a comis al treilea jaf. Suma totală pe care a reuşit s-o fure