Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Craiova şi-a înjunghiat fosta iubită într-un magazin. Avea interdicţie să se aproprie de fată timp de 6 luni

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a înjunghiat fosta iubită, într-un magazin din Craiova, şi a agresat-o pe mama acesteia. Pe numele tânărului fusese emis un ordin de protecţie prin care avea interdicţia de a se apropia de tânără timp de şase luni, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 17:56

Un tânăr din Craiova şi-a înjunghiat fosta iubită într-un magazin. Avea interdicţie să se aproprie de fată timp de 6 luni
- IPJ Dolj

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că un tânăr de 24 de ani este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecţie, lovire sau alte violenţe şi violenţă în familie.

Tânărul de 24 de ani a agresat-o şi pe mama fetei

”În seara zilei de ieri, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 41 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că în incinta unui magazin din localitate este un scandal în desfăşurare. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind identificate apelanta şi fiica acesteia, o tânără de 24 de ani, ambele din Craiova. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că în timp ce acestea se aflau în incinta unui magazin din Craiova, un tânăr de 24 de ani, din localitate, fostul concubin al tinerei, în urma unor discuţii în contradictoriu, le-ar fi agresat fizic şi totodată ar fi lovit-o pe tânără cu un obiect tăietor-înţepător în zona spatelui, provocandu-i leziuni, după care ar fi părăsit locaţia, fugind într-o direcţie necunoscută”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au stabilit că instanţa de judecată a emis pe numele tânărului ordin de protecţie pentru o perioadă de şase luni, prin care acesta avea obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 100 de metri faţă de tânără şi mama acesteia, cât şi de locuinţa acestora.

Tânărul a fost prins în scurt timp, în Craiova, şi dus la poliţie pentru audieri. El a fost arestat pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Craiova şi-a înjunghiat fosta iubită într-un magazin. Avea interdicţie să se aproprie de fată timp de 6 luni