Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Craiova, surprins în timp ce fura din coletele pe care trebuia să le distribuie. Pradă de aproape 40.000 de lei în 8 zile

Situație inedită la o firmă de curierat din Craiova. Un angajat a fost surprins în timp ce fura bunuri din coletele pe care trebuia să le distribuie.

de Monica Palade

la 23.02.2023, 16:11

Vezi și

În doar 8 zile, tânărul de a reușit să ia obiecte în valoare de aproximativ 40.000 de lei. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

Ce spun polițiștii

În seara zilei de 22 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie, din municipiul Craiova, reprezentant al unei societăți comerciale cu specific activități poștale și de curierat, cu privire la faptul că, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, angajat al societății, ar fi sustras mai multe bunuri.

În fapt, acesta este bănuit că în perioada 14-22 februarie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri aflate în coletele pe care le gestiona, bunuri în valoare de aproximativ 40.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate au fost recuperate 70% dintre bunurile sustrase, iar în noaptea de 22/23 februarie, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în formă continuată (16 acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Craiova, surprins în timp ce fura din coletele pe care trebuia să le distribuie. Pradă de aproape 40.000 de lei în 8 zile