Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Dolj a plecat din carantină și a condus, fără permis, dubița furată de la unchiul său

Un tânăr de 19 ani din Dolj, care ar fi trebuit să fie în carantină, a fost prins de polițiști, conducând o dubiță furată de la unchiul său. Cu puțin timp înainte, băiatul ar fi furat, alături de trei prieteni, o conductă metalică de la sistemul de irigații.

de Redactia Observator

la 06.02.2022, 18:27

Un tânăr din Dolj a plecat din carantină și a condus fără permis dubița furată de la unchiul său
Un tânăr din Dolj a plecat din carantină și a condus fără permis dubița furată de la unchiul său

În noaptea de 4 spre 5 februarie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au oprit pentru control pe DN 55, pe raza comunei Teasc, o dubiță la volanul căreia se un tânăr de 19 ani, din Podari. De asemenea, în autoutilitară, polițiștii au identificat alți trei pasageri de 17, 18 și 22 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul de 19 ani nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și figurează ca având dispusă masura carantinării la domiciliu. În mașină, oamenii legii au descoperit și o conductă, despre care tinerii au declarat că ar fi sustras-o de la sistemul de irigații din Dăbuleni. 

Ba mai mut, dubița cu care cei patru au transportat conducta era furată de la unchiul șoferului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, furt în scop de folosință, furt între membrii de familie și furt calificat.

Totodată, tânărul de 19 ani a fost amendat cu suma de 5000 lei, pentru nerespectaea măsurii carantinării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Dolj a plecat din carantină și a condus, fără permis, dubița furată de la unchiul său