Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Iaşi şi-a ucis tatăl după o ceartă! Bărbatul de 50 de ani a fost lovit în cap cu un par

Un tânăr din Iaşi şi-a ucis tatăl cu sânge rece după o ceartă. Bărbatul de 50 de ani din satul Doroşcani, comuna Podu Iloaiei a fost lovit cu un par în cap.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.07.2023, 13:51

Vezi și

Băiatul locuia cu iubita în casa bărbatului, au băut, după care au început să se certe. Tatăl şi-a dat fiul afară împreună cu partenera sa. Nervos, acesta a luat un par şi l-a bătut pe bărbat până la omorât.

Medicii sosiţi la faţa locului au găsit victima în stare inconştientă, cu traumatism cranio-cerebral sever şi în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor şi a manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat mort. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor. 

Şi-a ucis tatăl cu sânge rece

„În data de 10 iulie, în jurul orelor 20, a fost un apel prin 112 pentru un barbat în vârstă de 50 de ani, în sat Doroșcani, com. Podu Iloaiei, care a fost victima unei agresiuni fizice. La locul solicitării a fost dirijat echipajul EPA Podu Iloaiei, care la locul intervenției a găsit pacientul inconștient, cu TCC sever, în stop cardio-respirator. Ulterior, a fost dirijat echipajul SMURD-TIM care a preluat manevrele de RCP, pacientul fiind neresponsiv la acestea, fiind declarat decesul. Pacientul a fost victima unei agresiuni fizice, fiul acestuia lovindu-l un corp contonden la nivelul extremitatii cefalice. Acesta prezenta fractura de baza de craniu, hematom retroauricular drept, hematom epicranian frontal, trahee deviata spre stânga. Politia a fost prezenta la locul solicitării”, a declarat profesor dr Diana Cimpoeşu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Iaşi şi-a ucis tatăl după o ceartă! Bărbatul de 50 de ani a fost lovit în cap cu un par