Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Piteşti a vrut să-și omoare familia, furios că nu a găsit mâncare în frigider. Fiul de 17 ani l-a filmat în timp ce căuta un cuțit de vânătoare

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din Piteşti, care era rezervist voluntar la o unitate militară din Câmpulung Muscel, a fost condamnat la un an și 10 luni de închisoare cu executare, după ce, în urmă cu aproape un an, ar fi încercat să-şi omoare soţia şi fiul, nervos că nu găsise mâncare în frigider. 

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 10:55

Un tânăr din Piteşti a vrut să-și omoare familia, furios că nu a găsit mâncare în frigider. Fiul de 17 ani l-a filmat în timp ce căuta un cuțit de vânătoare - Observator

Conform procurorilor, pe 26 februarie 2022, bărbatul a venit beat acasă seara și a început să facă scandal deoarece nu găsea mâncare în frigider.

"Negăsind de mâncare, inculpatul a proferat cuvinte jignitoare la adresa soţiei şi i-a adus acesteia ameninţări cu acte de violenţă. Ulterior a revenit in bucătărie cu un cuţit cu care voia să taie alimentele, însă minorul a luat cuţitul şi l-a ascuns, după care l-a lăsat pe tatăl său singur, iar după 10 minute a constatat că acesta adormise cu capul pe masă, însă s-a trezit şi a continuat să profereze ameninţări cu acte de violenţă la adresa soției și copilului. În continuare, minorul a mai precizat că i-a cerut mamei sale să alerteze organele de poliţie, după care şi-a încuiat tatăl in casă şi a coborât la scară, la 5-8 minute sosind un echipaj de poliţie care l-a condus la sediul Secția nr. 2 de Poliţie Piteşti", precizează anchetatorii, potrivit Adevărul.

Fiul şi-a filmat tatăl în timp ce căuta un cuțit de vânătoare

Se pare că fiul agresorului l-a filmat pe acesta din urmă când căuta un cuțit de vânătoare și amenința că își va ucide familia.

Pe acelaşi subiect

Din fericire, cuțitul fusese bine ascuns de către soția bărbatului, iar acesta nu l-a găsit.

La finalul lunii decembrie, Judecătoria Pitești a dat sentința în acest dosar, bărbatul fiind judecat pentru amenințare și încălcarea repetată a ordinului de protecție. Astfel, individul a fost condamnat la un an și 10 luni de închisoare cu executare. În plus, acesta trebuie să plătească daune morale de 24.000 lei fostei soții (au început de câteva luni procedurile de divorț) și băiatului său.

În pronunțarea sentinței, instanța a avut în vedere și "comportamentul general al inculpatului, care relevă faptul că este o persoană agresivă, imprevizibilă, iresponsabilă, care manifestă dispreţ faţă normele de convieţuire socială".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Piteşti a vrut să-și omoare familia, furios că nu a găsit mâncare în frigider. Fiul de 17 ani l-a filmat în timp ce căuta un cuțit de vânătoare