Video

Un tânăr fără permis a gonit zeci de kilometri cu poliţia pe urme. Șoferul și pasagerul au sărit apoi în Bega ca să scape de agenţi

De Iulia Pop.
Publicat: 18.04.2021, 19:27.
Actualizat: 18.04.2021, 19:28

Urmărire ca în filme seara trecută pe străzile din Timişoara. Un tânăr fără permis a gonit zeci de kilometri cu agenţii pe urme. Cursa s-a terminat pe malul râului Bega, dar şoferul şi pasagerul în loc să se predea au luat-o la fugă şi s-au aruncat în apă. Pe celălalt mal îi aştepta un alt echipaj.

La puţin timp după instituirea carantinei de noapte, pe unul din cele mai mari bulevarde din Timişoara, un şofer vede filtrul poliţiei şi calcă pedala de acceleraţie. La ora 20 și 30 de minute, polițiștii au încercat să oprească mașina în trafic pentru un control de rutină. Șoferul însă a accelerat. A urmat o goana nebunească prin oraș cu agenții pe urmele lui.

Poliţiştii l-au somat prin difuzor să oprească. Nici măcar avertismentul că vor folosi arma nu-l convinge pe şofer să tragă pe dreapta. După zeci de kilometri, fugarul ajunge pe un drum înfundat şi nu mai are scăpare. Iese de pe carosabil şi se opreşte cu maşina pe malul râului Bega. Dar pentru şofer şi pasagerul lui începe o altă cursă nebună

Citește și:

Șoferul și pasagerul au sărit în Bega ca să scape de agenţi

Cu polițiștii pe urmele lor, fugarii n-au avut altă varianta decât să sară peste dig și să abandoneze mașina aici, apoi amândoi au sărit in apele reci ale Begăi, pe malul celălalt. Însă îi așteptau alți agenți de poliție, dar și o ambulanță chemată de urgență la față locului ca să le acorde îngrijiri medicale. După tura de înot-viteză, cei doi au fost reţinuţi şi duşi la audieri pentru a da explicaţii.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiș: În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul care se afla la volanul autoturismului are 20 de ani și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Tânărul s-a ales cu dosar penal.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.