Antena Meniu Search
x

Un tânăr paralizat şi o văduvă cu doi copii, vizitaţi de Moş Crăciun al Poliţiei din Giurgiu. "Sunt gesturi venite din suflet"

Un tânăr din judeţul Giurgiu, rămas paralizat în urma unui accident rutier, o văduvă care îşi creşte singură cei doi copii, dar şi o familie cu nevoi speciale au fost vizitaţi miercuri de poliţiştii oraşului Bolintin Vale, care au vrut să fie mesagerii lui Moş Crăciun pentru ei, în acest an, relatează Agerpres

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 17:34

Ajutoare Giurgiu
Poliţiştii din oraşul Bolintin Vale au fost, miercuri, mesagerii lui Moş Crăciun - IPJ Giurgiu

"Alimente şi alte produse de strictă necesitate au fost distribuite de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Bolintin Vale unor persoane aflate în dificultate, copii sau persoane nevoiaşe, cu prilejul Sărbătorilor de Crăciun. Prin efortul comun a fost colectată o sumă de bani, poliţiştii dorind să aducă un zâmbet pe faţa unei femei văduve, care îşi creşte singură cei doi copii şi unei familii cu nevoi speciale, cu trei copii, din localitatea Bolintin Vale. De asemenea, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa unui tânăr, din localitatea Crivina, care a rămas paralizat, în urma unui eveniment rutier. Sunt gesturi venite din suflet şi acţiuni menite să aline suferinţa unor oameni cu care viaţa nu a fost atât de darnică. Noi, poliţiştii, le mulţumim pentru că ne-au dat prilejul să facem parte din această poveste care este, în esenţă, despre a dărui din suflet şi cu sufletul din timpul, grija şi iubirea faţă de cei de lângă noi", se arată într-un comunicat de presă, transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Prin aceste acţiuni, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Bolintin Vale au vrut să aducă o scânteie de lumină în viaţa unor oameni şi să contribuie la asigurarea unui minim necesar cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru aceia care nu au parte numai de bucurii sau care sunt lipsiţi, în aceste zile, de dragostea şi căldura unei familii sau a celor dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr paralizat şi o văduvă cu doi copii, vizitaţi de Moş Crăciun al Poliţiei din Giurgiu. "Sunt gesturi venite din suflet"