Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr s-a aruncat de la etaj, în Galați, după ce a pierdut la păcănele. "Am auzit o bufnitură. Spunea că are nişte datorii"

Un alt incident şocant s-a petrecut în Galaţi. Un tânăr de 18 ani s-a aruncat în gol de la etajul trei al unui bloc, supărat că acumulase prea multe datorii după ce a căzut în patima jocurilor de noroc. A aterizat în grădina din faţa imobilului, unde solul era umed şi afânat, după ploile din ultimele zile. A suferit multiple fracturi, dar a scăpat cu viaţă. Vecinii au fost cei care au sunat la 112. Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 05.04.2022, 08:24

Vezi și

Tânărul era în vizită la nişte prieteni.

Supărat că nu ştie cum să mai scape de datorii, probabil după ce a aflat că amicii nu au bani să-i dea cu împrumut, băiatul s-a aruncat în gol de la unul dintre geamuri.

Vecin: Veneau, plecau. Mai aveau scandaluri. Apartamentul închiriat. Se mai auzea seara ţipând. 

Locatarii au auzit o bufnitură puternică şi au ieşit imediat să vadă ce se întâmplă. L-au găsit pe băiat la pământ şi au sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns în scurt timp la faţa locului, iar medicii i-au acordat tânărului primul ajutor.

Pe acelaşi subiect

Vecină: Am auzit o bufnitură. Iar când am auzit, m-am uitat. Am început să comunic cu el. Era conștient. S-a aruncat doamnă, că l-am întrebat. S-a aruncat.

L-a salvat pământul era umed şi afânat

Vecină: Cred că s-a aruncat. Spunea că are nişte datorii la păcănele. Că a jucat la păcănele. Nu ştiu unde are. Nu ştiu situaţia lor. 

Tânărul a avut noroc. A căzut în grădina din faţa blocului, unde pământul era umed şi afânat. Acest detaliu i-a salvat viaţa. În urma căzăturii, a suferit însă multiple fracturi. Echipajul SMURD l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi după ce l-a stabilizat.

Fracturile suferite de tânăr la ambele mâini il vor impiedica să mai joace la păcănele în zilele următoare. Poliţiştii au demarat o anchetă şi urmează să stabilească circumstanţele exacte în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a aruncat de la etaj, în Galați, după ce a pierdut la păcănele. "Am auzit o bufnitură. Spunea că are nişte datorii"