Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un tânăr şi-a făcut BMW-ul praf pe centura Târgu Jiu. A rupt cu maşina un copac şi un stâlp de iluminat

După ce, în urmă cu câteva zile, maşina unei şoferiţe s-a rupt în două în urma unui impact teribil cu un alt autoturism, azi noapte, pe centura Târgu Jiu, un şofer şi-a făcut BMW-ul praf. Aventura tânărului s-a oprit după ce a rupt un copac ornamental şi un stâlp de iluminat. 

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 11:02

Un şofer a reuşit să-şi distrugă BMW-ul, noaptea trecută, pe centura Târgu Jiu.

După ce a pierdut controlul volanului, tânărul a rupt cu mașina un copac ornamental, a lovit o cutie din metal care protejează instalația electrică și un stâlp de iluminat. 

La fața locului au intervenit jandarmii, dar și un echipaj de la Poliția Locală. Din fericire, aventura șoferului nu s-a soldat cu victime.

Vezi și

Maşina unei şoferiţe, ruptă în două pe centura Târgu Jiu. A fost spulberată de un BMW după ce a întors fără să se asigure

În urmă cu câteva zile, tot pe centura Târgu Jiu, două mașini s-au izbit puternic.

După impact, una dintre ele a fost aruncată în şanţul de pe marginea drumului, iar cealaltă s-a rupt pur şi simplu în două. Șapte persoane, între care un bebeluș, au fost rănite şi transportate la spital, pentru a li se acorda îngrijiri medicale. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Un tânăr şi-a făcut BMW-ul praf pe centura Târgu Jiu. A rupt cu maşina un copac şi un stâlp de iluminat