Antena Meniu Search
x

Un tată îşi duce copilul la şcoală în timp ce livrează mâncare în Bucureşti: "Primul gând a fost că Glovo livrează copii"

O fotografie apărută în mediul online a devenit virală în scurt timp. Imaginea a strâns numeroase reacţii, cele mai multe de apreciere.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 16:52

Un tată îşi duce copilul la şcoală în timp ce livrează mâncare în Bucureşti: "Primul gând a fost că Glovo livrează copii"
- Facebook / Stefan Negutu

În imagine se poate observa un bărbat pe bicicletă, care livrează mâncare, dar care în acelaşi timp îşi duce copilul la şcoală sau îl ia de la şcoală şi îl duce acasă. Fotografia a apărut prima dată pe grupul Infotrafic Bucureşti Ilfov, iar cel care a postat-o susţine că a fost realizată pe Bulevardul Uverturii din cartierul Militari. Imaginea a ajuns şi pe Reddit, acolo unde a strâns zeci de comentarii.

"Îmi aduc aminte, în 1996, eram singur acasă cu fată de 2.5 ani și nu mai aveam bani nici de mâncare. Eram taximetrist, pe atunci. Am luat fata și am pus-o pe bancheta din spate și am ieșit la lucru. Am avut noroc că am găsit doar clienți singuri, nu în grup. Am făcut vreo 3 curse, și am mers să cumpăr pâine și parizer, iar apoi acasă. Așa a fost atunci. Poate asta e situația și la omul asta", spune un bărbat. "E vorba despre efort și sacrificiu", spune un alt internaut. "Un tată a luat o pauză și și-a luat copilul de la grădiniță, nu tot romanul are mașină" sau "Este incredibilă și înduioșătoare poza, dar primul gând a fost că Glovo livrează copii, după m-am uitat mai bine. Lăsând gluma, jos pălăria pentru acel tată și câte eforturi depune", sunt alte câteva comentarii care laudă spiritul de sacrificiu al bărbatului din imagine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tată îşi duce copilul la şcoală în timp ce livrează mâncare în Bucureşti: "Primul gând a fost că Glovo livrează copii"