Antena Meniu Search
x

Un tată şi-a aruncat bebeluşul născut prematur în râul Dâmboviţa. Ce l-a determinat să comită gestul criminal

Incident şocant în Sectorul 6 al Capitalei. Un bărbat şi-ar fi înfăşurat fătul într-o pungă şi l-ar fi aruncat în râul Dâmboviţa, după ce partenera sa ar fi avut un avort spontan. Femeia a fost cea care a mers la poliţie şi i-a denunţat fapta.

de Redactia Observator

la 08.05.2024, 17:31

- Shutterstock

La data de 07 mai 2024, Secția 20 Poliție a fost sesizată, în mod direct, de către o femeie, despre faptul că în timp ce se afla într-o încăpere improvizată, în Sectorul 6, ar fi expulzat un făt, care ulterior ar fi fost aruncat în râul Dâmbovița, de către alte persoane din familie. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta.

Din primele informaţii, se pare că mama pruncului a fost cea care a mers la poliţie să denunţe faptul că partenerul ei, tată fătului, l-ar fi luat pur şi simplu după ce femeia ar fi făcut un avort spontan, l-ar fi înfăşurat într-o pungă şi l-ar fi aruncat în râul Dâmboviţa.

Persoanele vizate au fost depistate și conduse la audieri, totodată fiind efectuate demersuri pentru găsirea corpului și pentru a se stabili viabilitatea fătului (dacă stadiul de dezvoltare intrauterină era suficient pentru a permite fătului să trăiască în afara uterului).

- Ştire în curs de actualizare - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Un tată şi-a aruncat bebeluşul născut prematur în râul Dâmboviţa. Ce l-a determinat să comită gestul criminal