Antena Meniu Search
x

Video Un taximetrist a leşinat la volan şi a intrat cu maşina într-un magazin

Un taxi s-a oprit în vitrina unui magazin din centrul oraşului Reşiţa. Şoferul, în vârstă de 30 de ani, ar fi leşinat la volan, moment în care maşina a luat-o în partea stângă, pe celălalt sens de mers.

De Redactia Observator la 21.03.2021, 10:03
Vezi și

Taxi oprit în vitrina unui magazin

Înainte de impactul cu magazinul, maşina s-a lovit de o bilă ornamentală de ciment, de pe marginea trotuarului. Acest prim impact a redus viteza automobilului, astfel că al doilea impact nu a fost unul foarte puternic. Niciun pieton nu a fost rănit. Şoferul, însă, a fost preluat de o ambulanţă şi dus pentru îngrijiri la spital.

Într-un alt eveniment, mult mai grav, un taximetrist de 54 de ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident în Drobeta Turnu Severin. Un şofer de 18 ani, care avea permisul de doar câteva luni, se face vinovat pentru incident. Bărbatul ducea un client la o adresă din oraș, când a fost lovit frontal de maşina condusă de tânăr, care venea pe contrasens. În urma impactului, taxiul a fost aruncat pe trotuar. Pasagerul care se afla în taxi în momentul impactului a ajuns la spital.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un taximetrist a leşinat la volan şi a intrat cu maşina într-un magazin