Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un taximetrist a răpit o tânără din Gara Iași, a dus-o acasă și a violat-o. Cum a reușit să scape fata din mâinile individului

O tânără care a ajuns din greșeală în Iași, după ce a coborât din tren în statia greșită, a fost agresată sexual de un taximetrist care, în loc să o ducă la o pensiune, aşa cum i-a cerut femeia, a răpit-o şi a dus-o cu forţa la el acasă. Chiar şi aşa, judecătorii au decis să fie mai blânzi cu individul şi l-au plasat în arest la domiciliu. Bărbatul e cercetat acum pentru viol şi lipsire de libertate. 

de Redactia Observator

la 15.11.2021 , 13:37

  • Un taximetrist a răpit o tânără din Gara Iași, a dus-o acasă și a violat-o. Fosta soție ceruse ordin de restricție împotriva bărbatului, dar judecătorii au respins solicitarea

Ajunsă din greșeală la Iași, o tânără de 30 de ani care a urcat într-un taxi de la gara Iași a fost răpită, sechestrata și violată de un taximetrist

Femeia trebuia să ajungă la Suceava, dar a uitat să coboare din tren. 

Taximetristul în vârstă de 65 de ani obișnuia să aștepte curse de la gară. A luat-o pe femeie, dar în loc să o ducă la o pensiune, individul a dus-o la el acasă, unde a ținut-o câteva ore.

Vezi și

Tânăra nu era pentru prima dată victima unui viol

Pe acelaşi subiect

De teamă că ar putea fi bătută și violată, tânăra i-a spus bărbatului că este de acord să întrețină raporturi sexuale cu el, dacă ulterior o lasă să plece și nu îi mai face niciun alt rău, informează reporterul Observator Clara Mihociu. Ulterior, după ce a agresat-o sexual, taximetristul a decis să o ducă înapoi la gară, moment în care femeia a sunat imediat la 112.

Tânăra nu era pentru prima dată victima unui viol. Tocmai acest lucru ar fi ajutat-o să gestioneze acum întreaga situație.

Incidentul a avut loc pe 11 noiembrie, iar poliţiştii au reuşit să îl identifice pe bărbat în localitatea ieşeană Ciurea şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Pe 13 noiembrie, taximetristul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, care a dispus arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Deși este cercetat pentru viol și lipsire de libertate, pentru că femeia și-a dat acordul, deși sub amenințare, judecătorii au decis să îl plaseze pe bărbat doar în arest la domiciliu.

Procurorii au contestat decizia.

Ultimele informații în acest caz arată că taximetristul violator este divorțat și că, la începutul anului, fosta soție a cerut ordin de restricție împotriva lui, motivul invocat fiind violența.

Cererea nu a fost, însă, admisă de judecători.

Ce spune IPJ Iași

Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea, acționând cu operativitate, au identificat și reținut un bărbat, de 65 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal. 

Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, la data de 11 noiembrie a.c., bărbatul, în calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din mun. Iași o femeie și nu ar fi dus-o la adresa solicitată, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o și ar fi lipsit-o de libertate. Ulterior, femeia ar fi fost adusă cu auto echipat taxi în Gara de Nord din mun. Iași. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 noiembrie a.c.,  bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 13 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Un taximetrist a răpit o tânără din Gara Iași, a dus-o acasă și a violat-o. Cum a reușit să scape fata din mâinile individului