Antena Meniu Search
x

Incident sângeros în Timişoara: un taximetrist a fost înjunghiat şi jefuit de un client, care apoi a fugit

O cursă obişnuită a unui taximetrist din Timişoara s-a transformat într-una pentru supravieţuire! Tânărul de 24 de ani a fost atacat cu cuţitul de un client.

Vezi și

O cursă obişnuită a unui taximetrist din Timişoara s-a transformat într-una pentru ... supravieţuire! Tânărul de 24 de ani a fost atacat cu cuţitul de un client care l-a şi jefuit. Agresorul a fugit imediat ce a pus mâna pe bani, telefon şi o tabletă. Colegii rănitului au dat de urma lui. Oamenii spun că individul ar fi avut complici.

În faţa poliţiştilor, însă, la audieri, tânărul de 22 de ani a recunoscut atacul.Totul după ce a transformat cursa unui taximetrist... într-un coşmar. Şoferul de 24 de ani fusese solicitat la o adresă într-un cartier din Timişoara. Însă, imediat ce clientul s-a urcat în maşină, tânărul s-a trezit cu cuţitul... la gât. 

A urmat o luptă crâncenă în urma căreia taximetristul a fost rănit. Agresorul ar fi avut şi complici, spun martorii. Dar şi banii pe care îi avea şi s-a făcut, imediat, nevăzut. La miezul nopţii s-a dat alarma, printre colegii taximetristului.

Agresorul a fost dat pe mâna Poliţiei şi este cercetat acum pentru tentativă de omor. A fost reţinut cu ordonanţă pentru 24 de ore. Taximetristul este internat pe secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Timişoara. Din fericire, în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Incident sângeros în Timişoara: un taximetrist a fost înjunghiat şi jefuit de un client, care apoi a fugit