Antena Meniu Search
x

Un TIR a intrat în tunelul Bastionului Theresia din Timişoara şi a fost la un pas să surpe zidul vechi de 300 de ani

Un TIR a intrat în tunelul Bastionului Theresia din Timişoara şi a fost la un pas să surpe zidul vechi de 300 de ani. Practic, şoferul a ignorat total indicatorul care îi arăta înălţimea maximă şi a crezut că poate trece pe sub bastion.

Un TIR a intrat în tunelul Bastionului Theresia din Timişoara şi a fost la un pas să surpe zidul vechi de 300 de ani. Practic, şoferul a ignorat total indicatorul care îi arăta înălţimea maximă şi a crezut că poate trece pe sub zidul gros.

Imaginile au fost surprinse joi spre seară de un alt şofer şi postate pe facebook, unde au început să curgă comentariile. Se pare că şoferul de camion, deşi în zonă e indicator care restricţionează înălţimea vehiculelor la 3,3 metri, a crezut că poate trece prin tunel.

A rămas cu capul tractor blocat, iar semiremorca a intrat la limită, dar, în cele din urmă, a dat cu spatele şi a reuşit să iasă cu pagube minime, atât pentru bastion, cât şi pentru camion.

Bastionul Theresia a fost finalizat în 1734 şi ultima oară a fost restaurat în 2010.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Un TIR a intrat în tunelul Bastionului Theresia din Timişoara şi a fost la un pas să surpe zidul vechi de 300 de ani