Antena Meniu Search
x

Un TIR care transporta cereale s-a răsturnat, în Brașov. Șoferul avea o alcoolemie de 1,63 mg/l”

Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat, marţi seară, pe drumul naţional 13, în judeţul Braşov, drumul fiind blocat pe un sens în zona accidentului. Primele date arată că şoferul TIR-ului ar fi fost beat, testul indicând peste 1,5 la mie concentraţie alcoolică în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 14.03.2023, 22:47

Accidentul rutier a avut loc marţi seară, la kilo0metrul 44 al DN 13, în zona Pădurea Bogăţii, unde un camion încărcat cu cereale s-a răsturnat într-un şanţ.

Șoferul era beat

”În urma incidentului conducătorul auto a fost evaluat medical, fără să fi fost vătămat corporal. Acesta a fost testat pentru consumul de alcool, iar rezultatul a indicat valoarea de 1,63 mg/l”, transmite Poliţia judeţeană Braşov.

La locul accidentului se află echipaje ale Poliţiei Rutiere care dirijează circulaţia, în condiţiile în care un sens al drumului este blocat, iar traficul rutier de desfăşoară alternativ pe un singur sens. Poliţiştii transmit şoferilor care tranzitează zona să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile agenţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un TIR care transporta cereale s-a răsturnat, în Brașov. Șoferul avea o alcoolemie de 1,63 mg/l”