Antena Meniu Search
x

Video Un tramvai a lovit în plin o maşină, la Iaşi. Momentul impactului, surprins de o cameră de bord

Un teribil accident de circulaţie s-a produs, în cursul zilei de joi, în municipiul Iaşi, un tramvai lovind în plin o maşină.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 16:22

Vezi și
  • Un tramvai a lovit o maşină în Iaşi.

Primele informaţii de la faţa locului arată că accidentul s-a produs în zona industrială a municipiului Iaşi, respectiv în aşa-numita zonă Vel Pitar, conform unei postări făcute, cel mai probabil, de o participantă la trafic ce a surprins momentul impactului. 

Imaginile arată cum tramvaiul circulă în aceeaşi direcţie cu un autoturism ce pare a fi un Volkswagen Sharan. La un moment, din imagini pare să reiasă că autoturismul taie calea tramvaiului, iar vatmanul nu mai are timp să încetinească sau chiar să oprească.

Tramvaiul a lovit în plin maşina, iar momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord şi a ajuns în mediul online. Nu cunoaştem exact dacă accidentul s-a soldat cu victime. Pe de altă parte, părerile internauţilor sunt împărţite în legătură cu producerea impactului.

Dacă cei mai mulţi internauţi dau vina pe şoferul maşinii pentru că a tăiat calea tramvaiului, există şi internauţi care se plâng că şoferii nu au prea multe soluţii pentru a face la stânga sau a întoarce maşina pe respectivul tronson de drum.

Clipul cu momentul impactului a ajuns şi la unul dintre telespectatorii noştri, care ni l-a trimis via Fii Observator

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tramvai a lovit în plin o maşină, la Iaşi. Momentul impactului, surprins de o cameră de bord