Antena Meniu Search
x

Video Un tramvai nou turcesc a luat foc în trafic în Timișoara: 20 de călători s-au autoevacuat. 2.4 milioane de euro a costat o astfel de "minune a tehnicii"

Un tamvai nou turcesc a luat foc în trafic în Timișoara, chiar în zona centrală a orașului, în fața Prefecturii.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.03.2023, 19:16

Vezi și

Vatmanul a sesizat anumite probleme și a vrut să se retragă în depou, dar nu a mai apucat. Din partea din spate, a început să iasă fum. Din primele informații, un tambur de frânare s-a încins foarte tare.

2.4 milioane de euro pentru un singur tramvai

Cei 20 de călători care se aflau în tramvai s-au autoevacuat. La fața locului a fost trimis și un container cu pulberi, special folosit pentru stingerea vehiculelor electrice.

Tramvaiurile Bozankaya au intrat în circulație în Timișoara în 2022. Era prezentat ca fiind o minune a tehnicii. Zero emisii de dioxid de carbon, iar bateriile electrice îi oferă o autonomie record de 70 de km. Tramvaiul are 30 metri lungime, 2,5 lăţime, iar 250 de călatori vor avea răcoare vara şi căldură iarna. Un singur tramvai a costat primăria de pe Bega 2.4 milioane de euro bucata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tramvai nou turcesc a luat foc în trafic în Timișoara: 20 de călători s-au autoevacuat. 2.4 milioane de euro a costat o astfel de "minune a tehnicii"