Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un tren a lovit în plin un tractor, în Vaslui. Utilajul s-a răsturnat, şoferul a fost salvat de şeful de tren şi alţi doi martori

Accident feroviar în Vaslui. Un tren în care se aflau 30 de călători a lovit în plin un tractor cu remorcă ce trecea peste calea ferată.

de Redactia Observator

la 26.10.2024 , 07:19

În urma impactului, utilajul agricol s-a răsturnat, iar şoferul acestuia a rămas blocat în el. Bărbatul a fost scos însă de către șeful de tren și încă doi conducători auto care s-au oprit pentru a oferi ajutor.  În accident au fost implicate trenul nr. 11.448 care circula pe direcţia Buhăieşti-Roman şi un tractor, în cele două mijloace aflându-se 32 de persoane, între care 30 erau pasageri.

Şoferul a refuzat transportul la spital

După ce a primit îngrijiri la faţa locului de la echipajele medicale, şoferul a refuzat transportul la spital. Din cauza scurgerilor de combustibil din tractor, traficul rutier a fost restricţionat, iar pasagerii au fost transportați la destinație de un alt tren. 

Vezi și

”La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un tractor (răsturnat pe partea dreaptă) şi un tren, vehiculele fiind avariate. Pasagerii aflaţi în tren şi conductorul trenului nu au fost răniţi. În tractorul răsturnat pe calea ferată a rămas blocat conducătorul autovehiculului, până la sosirea echipajelor de intervenţie, acesta fiind evacuat de alţi trei participanţi la trafic (şeful de tren şi încă doi conducători auto). Conducătorul vehiculului agricol a fost evaluat, bărbatul în vârstă de 56 de ani neavând nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital, pentru a fi investigat suplimentar”, conform ISU Vaslui.

Din tractor s-au scurs lichide combustibile, locomotiva fiind şi ea avariată, în urma impactului fiind degradată o conductă de aer. Circulaţia rutieră s-a desfăşurat pe o singură bandă până când tractorul a fost îndepărtat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » Un tren a lovit în plin un tractor, în Vaslui. Utilajul s-a răsturnat, şoferul a fost salvat de şeful de tren şi alţi doi martori