Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un turc și o bulgăroiacă au murit lângă Calafat, după ce s-au înfipt cu duba într-un camion oprit pe marginea drumului

Imagini șocante, noaptea trecută, pe DN 56 în județul Dolj, după ce o autoutilitară a intrat cu viteză într-un camion parcat pe marginea drumului. În urma impactului teribil, șoferul și o pasageră din dubă au murit pe loc. Conform polițiștilor, tragedia s-a produs în afara localității Basarabi, din direcția Maglavit către Calafat.

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 11:22

Un bărbat din Turcia și o femeie din Bulgaria, ambii de 63 de ani, au murit în noaptea de joi spre vineri într-un accident produs pe DN 56, în afara localității Basarabi, pe sensul de mers către Calafat. 

Ce spune IPJ Dolj

Potrivit polițiștilor doljeni, duba în care se aflau cei doi a intrat într-un autocamion staționat pe partea carosabilă, fiind defect și semnalizat corespunzător. 

"În noaptea de 23/24 martie a.c., ora 01.10 polițiștii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 56, în afara localității Basarabi, sensul de mers către Calafat, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat, de 63 de ani, cetățean turc, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 56, în afara localității Basarabi, din direcția Maglavit către Calafat, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion stationat pe partea carosabilă, fiind defect și semnalizat corespunzător. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 63 de ani și o femeie, tot de 63 de ani, cetățean bulgar, pasager în autoutilitară, au decedat", a transmis IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un turc și o bulgăroiacă au murit lângă Calafat, după ce s-au înfipt cu duba într-un camion oprit pe marginea drumului