Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un ucrainean beat a furat TIR-ul unui polonez, în Drăgănești-Olt. Unde au găsit poliţiştii maşina

Un ucrainean beat a furat TIR-ul unui polonez. Incidentul s-a produs marți, în județul Olt. Polonezul a sunat la Poliție, iar șoferul ucrainean a fost găsit de polițiști pe o stradă din orașul Drăgănești-Olt.

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 12:11

Un ucrainean beat a furat TIR-ul unui polonez
Un ucrainean beat a furat TIR-ul unui polonez - Poliţia Română

Potrivit IPJ Olt, marți, la ora 19.04 polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt au fost sesizați de către un bărbat din Polonia cu privire la faptul că şoferul său i-ar fi sustras un TIR care se află în trafic, în orașul Drăgănești-Olt.

TIR-ul furat, găsit în Olt

Autocaminonul a fost depistat și oprit, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Drăgănești-Olt, iar la volan a fost găsit cetățeanul ucrainean. Polițiștii au constatat că șoferul era beat.

Articolul continuă după reclamă

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, au transmis polițiștii, potrivit Mediafax.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un ucrainean beat a furat TIR-ul unui polonez, în Drăgănești-Olt. Unde au găsit poliţiştii maşina