Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un ucrainean, blocat în Munții Maramureșului după ce a trecut ilegal granița. A rătăcit câteva zile fără apă și mâncare

Un cetăţean ucrainean care a trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului a cerut ajutorul autorităţilor, după ce a rămas blocat într-o zonă greu accesibilă pe pârâul Criva, fiind fără hrană şi extenuat.

de Redactia Observator

la 26.08.2024 , 16:53

Un ucrainean, blocat în Munții Maramureșului după ce a trecut ilegal granița. A rătăcit câteva zile fără apă și mâncare Un ucrainean, blocat în Munții Maramureșului după ce a trecut ilegal granița. A rătăcit câteva zile fără apă și mâncare - Shutterstock

Salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră au plecat în căutarea acestuia, scrie Agerpres.

"Acţiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureş în Munţii Maramureşului pentru recuperarea şi extragerea unui cetăţean ucrainean care a sunat la 112, blocat fiind într-o zonă greu accesibilă pe pârâul Criva. Acesta (din spusele lui) se află de câteva zile pe munte, a rămas fără hrană şi este extenuat, având dificultăţi de deplasare din cauza efortului depus", a informat, duminică, directorul Serviciului Public Judeţean (SPJ) Maramureş, Dan Benga.

Conform sursei citate, la caz se deplasează o echipă a Salvamont Maramureş, împreună cu un echipaj al Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Un ucrainean, blocat în Munții Maramureșului după ce a trecut ilegal granița. A rătăcit câteva zile fără apă și mâncare