Antena Meniu Search
x

Video Un vasluian a aflat că are COVID în drum spre Cehia. S-a întors din drum, dar la vama Nădlac a avut parte de o surpriză

Un vasluian cu COVID, trimis în izolare, a fost prins la frontieră în judeţul Arad, când se întorcea în țară, după o tentativă de a ajunge în Cehia. Bărbatul nu se aștepta la dosar penal dacă va fi prins, ci la o simplă amendă.

de Redactia Observator

la 29.01.2022, 18:45

Sursa: Poliţia de Frontieră Vezi și

Infectat cu SARS-CoV-2, un vasluian care trebuia să fie în izolare acasă a fost prins la vama Nădlac, pe sensul de intrare în țară. Joi, bărbatul în vârstă de 33 de ani din Vaslui s-a prezentat la Nădlac ca să intre în România. După controale, reprezentantul DSP a constatat că bărbatul apare în evidențe ca fiind depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2 și trebuia să se autoizoleze acasă, în județul Vaslui.

Vasluianul se testase, dar nu a mai aşteptat rezultatul

Potrivit Jandarmeriei Arad, bărbatul s-a prezentat la un centru de testare din Arad, însă nu a mai așteptat rezultatul analizei și a plecat spre Cehia. După câteva ore a primit rezultatul care confirma infectarea cu SARS-Cov2, motiv pentru care s-a întors în România, relatează Mediafax. Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele necesare începerii urmăririi penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un vasluian a aflat că are COVID în drum spre Cehia. S-a întors din drum, dar la vama Nădlac a avut parte de o surpriză