Antena Meniu Search
x

Video Manevră riscantă în apropiere de vama Nădlac. O şoferiţă a fost surprinsă conducând pe contrasens

Pericole la tot pasul pe şoselele României. Dacă nu sunt gropi, sunt şoferi inconştienţi. O şoferiţă a fost filmată în apropiere de vama Nădlac în timp ce conducea pe contrasens.

de Redactia Observator

la 26.01.2022, 16:00

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imaginile au fost surprinse pe autostrada A1 Bucureşti - Nădlac, chiar în apropiere de vamă. Fără să se gândească la ce tragedie ar fi putut să provoace femeie a întors maşina chiar pe autostradă şi a mers zeci de metri pe contrasens. Imagini incredibile au fost surprinse de către un telespectator şi trimise pe Fii Observator.

Ionuţ: Nădlac 2  astăzi. O şoferiţă merge pe contrasens pe autostradă. A întors pe autostradă şi a plecat înapoi.

Incidentul vine după ce în luna iulie zeci de şoferi au fost surprinşi pe contrasens pe autostradă, spre disperarea şoferilor care circulau regulamentar.

Inconştienţa sau tupeul la volan duce la tragedii. Anul trecut a fost al zecelea an consecutiv în care România a avut cele mai multe decese pe şosele din Europa. Soluţia e la îndemână, spun specialiştii auto, care cer înăsprirea legii pentru a lua permisul pe viaţă unor astfel de şoferi.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Manevră riscantă în apropiere de vama Nădlac. O şoferiţă a fost surprinsă conducând pe contrasens