Antena Meniu Search
x

Un vatman din Iași a ajuns la spital, după ce a găsit o sacoșă uitată în tramvai și a mirosit ce era în ea

Întâmplare șocantă într-un tramvai din Iași! Un vatman a ajuns la spital după ce a găsit o plasă și a mirosit conținutul care se afla în interior. Bagajul suspect a fost uitat de o femeie în vagon.

de Redactia Observator

la 16.02.2024, 10:27

Un vatman din Iași a ajuns la spital, după ce a găsit o sacoșă uitată în tramvai și a mirosit de era în ea
Un vatman din Iași a ajuns la spital, după ce a găsit o sacoșă uitată în tramvai și a mirosit de era în ea - Profimedia (poză ilustrativă)

Vatmanul era în timpul programului când s-a produs incidentul. După ce a plecat dintr-o stație, un călător i-a atras atenția că o femeie a stropit mai mulți oameni și a murdărit geamul cu o substanță necunoscută. Când a oprit, vatmanul a găsit o sacoșă din care se scurgea un lichid de culoare maronie.

Bărbatul a ajuns la spital, după ce a inhalat accidental detartrant

Imediat după ce a verificat punga și a intrat în contact cu substanța, bărbatul a început să simtă dificultăți de respirație. A fost nevoie să sune la 112 pentru a cere ajutorul medicilor, pentru că starea lui se înrăutățea.

„Incidentul a avut loc la sfârșitul anului trecut. O doamnă a urcat la stația Pod Nicolina, sensul de mers spre C.U.G., cu o sacoșă în mână. La capătul traseului, o altă călătoare l-a atenționat pe vatman că pe geam se scurge o substanță acidă și că o femeie i-a stropit pe ceilalți călători cu ea. Vatmanul a mers, s-a uitat, a anunțat la dispecerat, de unde i s-a spus să vină cu tramvaiul la gară ca să vadă situația. În timp ce se deplasa cu vagonul spre gară, la Podu Roș au venit și colegii de la Siguranța Circulației, au deschis geamurile ca să se aerisească tramvaiul. El a ajuns la depou, după care a sunat la 112 pentru că a simțit că nu putea respira bine, erau afectate căile respiratorii. Vatmanul a ajuns la UPU, a stat o zi internat și a fost tratat, după care a revenit la muncă. Noi am pus la dispoziție filmările din vagon pentru polițiști, care au luat probe și au început o anchetă”, a transmis Cristian Stoica, directorul general CTP Iași, potrivit BZI.ro.

După ce polițiștii au deschis o anchetă, au aflat că sacoșa aparținea unei femei de 70 de ani și că totul s-ar fi petrecut din neatenție, deoarece recipientul în care se afla substanța, care era detartrant, nu avea dopul închis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un vatman din Iași a ajuns la spital, după ce a găsit o sacoșă uitată în tramvai și a mirosit ce era în ea